Skaparstudion

Sabina Aspholm bloggar om pyssel
Header

Välkommen till Skaparstudion

25.11.2010 15:58 | Skriven av Sabina i Allmänt

Äntligen kör bloggande igång och Skaparstudion slår upp sina dörrar. Här skall vi pyssla till olika tillfällen och med olika material, nu till jul blir det tips för små gå-bort presenter att göra själv, givetvis med steg-för-steg bilder.

Jag vill gärna höra om det är någonting ni är intresserade av, eller någonting ni vill lära er, och om mina kunskaper räcker till förverkligar jag naturligtvis era önskemål. Ni får gärna kontakta mig och visa upp bilder på sådant ni gjort inspirerade av Skaparstudion. Ni når mig bäst per e-post, adressen är sabina.aspholm@hbl.fi.

Skaparstudion är en pysselblogg att inspireras av.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *