Skaparstudion

Sabina Aspholm bloggar om pyssel
Header

En bok för julkorten

29.11.2010 23:00 | Skriven av Sabina i Julpyssel

I väntan på de första julkorten har jag pysslat en liten bok att förvara mina julkort i.

Jag har använt mej av en gammal bok där jag vikt en del av bladen på hälft. Jag började med att vika bladen i mitten av boken och vek sedan ungefär lika många sidor på var sida om mitten. Jag valde att dekorera min julkortsbok väldigt enkelt med ett vitt sidenband, några rhinestones (det går bra med vilka själhäftande halvpärlor som helst) och vita rosetter.

Hoppas ni blir inspirerade att prova på detta själv, skicka mig gärna e-post och visa upp dina alster.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *