Skaparstudion

Sabina Aspholm bloggar om pyssel
Header

Påskkort

02.04.2012 20:19 | Skriven av Sabina i Påskpyssel

Ett snabbt och enkelt tips för årets påskkort. Ni behöver akrylfärg (vattenfärg kan fungera men det har jag inte själv prövat), kortbotten av valfri storlek, kartong i valfri färg, en svart och en orange tuschpenna samt övriga valfria dekorationer. Börja med att skära ut en bit i vit kartong, då min kortbotten är av storlek 10,5*10,5cm är min kartongbit 9,5*9,5cm. Limma upp biten på en färgad kartongbit, min bit ät 10*10cm.

Ta lite akrylfärg på en tallrik eller annat underlag. Doppa ett finger i färgen och tryck ett fingermärke på den vita kartongen. Till harens kropp har jag använt tummen och till huvudet lillfingret. Till kycklingen har jag använt pekfingret. Då färgen har torkat målar jag dit öron, näbbar och fötter med tuschpennorna. Lägg till valfria dekorationer och limma upp kartongbiten på din kortbotten.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *