Skaparstudion

Sabina Aspholm bloggar om pyssel
Header

Påskhare

25.03.2013 07:32 | Skriven av Sabina i Påskpyssel

Påsken närmar sej och idag visar jag er hur man syr en söt liten påskhare att lägga lite godis i, kanske till någon liten påskhäxa?

Beskrivning:

Printa ut modellen på vanligt kopieringspapper, klipp ut. Vik filtbiten dubbel och fäst modellen med nålar, alternativt rita av modellen på filten. Klipp ut haren från filten men lämna den vikta kanten hel, detta blir bottnen på vår påse. Klipp på fri hand ut två bitar i bomullstyg som sys på harens öron. Brodera, alternativt rita, ögon och nos till haren. Sy ihop haren enligt de streckade linjerna på modellen.

Jag har använt mej av filt som säljs som metervara men om din pysselbutik inte har det i sitt sortiment går det bra att använda sej av filt som sälj i bitar (ca. storlek A4). Använder du dessa så klipper du ut två likadana bitar och syr ihop även den nedre kanten.

(klicka på bilden för att se den större)

Ladda ner modellen till påskharen här; påskhare_modell.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *