Skaparstudion

Sabina Aspholm bloggar om pyssel
Header

Lucka 23

23.12.2013 06:00 | Skriven av Sabina i Julkalender

Tänk att det är julafton redan imorgon. Ikväll tar vi in granen och förser den med ljus, glitter och flaggor. Imorgon är det sedan min och mina systrars tur att klä granen med dekorationer som hängt med i många år, änglarnas plats är uppe i toppen genast under stjärnan. Äpplena skall hänga på kvistarna och de små tomtarna av piprensare sitta inne vid stammen.

Idag ger jag er några idéer på hur man kunde duka julbordet, det blir väldigt enkelt för så här dagen innan julafton har man en massa att stå i med och då kanske man inte ger sej tid att pyssla så mycket. I dukningen har jag använt sådant som jag pysslat under december.

På bordet brinner det ljus i glas lyktorna från i fredags, servetterna övade vi på att vika igår och var och en hittar sin egen plats med hjälp av placeringskorten från i lördags. Varje plats har även fått ett pynt av de dekorationer vi gjort. Jag har även använt mej av några uppochner vända vinglas för att få lite olika höjder i dukningen, under glasen har jag lagt några små julgransbollar och julgransglitter, utanpå brinner ett värmeljus. Lägg inte värmeljuset rakt på glaset, mitt ljus är i en liten ljuslykta för värmeljus.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *